ZCash Price Prediction – Hvor mye koster ZEC i 2018 \ 20 \ 25?

Verden av kryptovaluta har vært vitne til et massivt utseende av forskjellige altcoins det siste året. En av de mest populære kryptovalutaene er ZCash. Det har ikke eksistert så lenge, men har allerede fått en hær av støttespillere og bidragsytere. Aner ikke hva ZCash er? Lurer på om det er verdt å investere i? Da… Continue reading ZCash Price Prediction – Hvor mye koster ZEC i 2018 \ 20 \ 25?

Binance Coin Price Analysis – Hvor langt kan BNB vokse?

Binance har funnet veien til overskriftene igjen og igjen. Først lanserte de et investeringsfond på 1 milliard dollar, og deretter feiret de over åtte millioner brukere. Disse nye prestasjonene vanner de forrige 15 millioner dollar som ble samlet inn i juli 2017 og forbløffende vekst i medlemskapet. Den svevende suksessen har også ført til flere… Continue reading Binance Coin Price Analysis – Hvor langt kan BNB vokse?

Litecoin er død? Prisforutsigelse LTC 2018 \ 20 \ 25

Å bli kalt sølvversjonen av Bitcoins gull, Litecoin ble introdusert i 2011 som en rask løsning som skulle løse noen problemer som er typiske for Bitcoin. Dette er en raskere krypto: transaksjonene behandles fire ganger raskere enn Bitcoin Blockchain gjør. Men til tross for at det er et bedre alternativ til Bitcoin, kan Litecoin fremdeles… Continue reading Litecoin er død? Prisforutsigelse LTC 2018 \ 20 \ 25

Markedsverdi i kryptovaluta – Forstå markedsverdi i 2019

Enkelt sagt er markedsverdi for kryptovaluta den totale verdien av all virtuell valuta i omløp. Men hva om vi graver litt dypere? Ta for eksempel Bitcoin – den kraftigste kryptovalutaen. Det er kjent at ikke alle BTC som tas i betraktning ved bruk av store bokstaver, virkelig er tilgjengelige. Mange mynter går tapt for alltid… Continue reading Markedsverdi i kryptovaluta – Forstå markedsverdi i 2019

NEM-prisanalyse: Hvor mye kan NEM koste i 2018 \ 2020?

Å være i topp 20 moderne kryptovaluta, NEM lover å bli et veldig fremtredende prosjekt i nærmeste fremtid. Prediksjon av NEM-mynter er ikke en enkel oppgave, så la oss finne ut hvilke faktorer som kan påvirke kostnadene. Hva er NEM? NEM-stiftelsen som kontrollerer NEM-prosjektet og XEM-mynten er et Singapore-basert initiativ med hovedmålet å fremme NEM… Continue reading NEM-prisanalyse: Hvor mye kan NEM koste i 2018 \ 2020?

EOS-prisanalyse: Hvor mye kan EOS koste i 2018, 2020, 2025?

EOS er en Blockchain-basert plattform som gir støtte for desentralisert drift og letter etableringen av Blockchain-apper. I tillegg til dette har EOS-kryptokurveringen, tokenet som tilbys av nettverket, vist et enormt potensiale og tiltrekker seg investorer i et enestående tempo. Utviklerne erklærer også at nettverket er i stand til å fullføre 50 000 transaksjoner hvert sekund… Continue reading EOS-prisanalyse: Hvor mye kan EOS koste i 2018, 2020, 2025?

Verge Price Analysis 2018/19/20: Vil XVG overraske oss?

Etter å ha vært i skyggen av Bitcoin og andre mynter, begynte Verge endelig å lage bølger og vakte oppmerksomhet fra kryptohandlere fra hele verden. Lurer på om det er et godt alternativ for investeringer? La oss finne ut Verge-prisforutsigelsen for nærmeste fremtid og avgjøre om spillet er verdt lysene. Hva er Verge? Verge-kryptokurrency ble… Continue reading Verge Price Analysis 2018/19/20: Vil XVG overraske oss?

Monero-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XMR koste?

Utseendet til Monero i 2014 var veldig rolig siden kryptovaluta-boom på den tiden fortsatt skulle skje. I ekspertenes øyne hadde imidlertid denne nye mynten i utgangspunktet en rekke fordeler, og derfor ble den akseptert av darknet-markedene i Alphabay og Oasis, hvoretter fulgte en reell priseksplosjon av Monero-kryptovalutaen.. Hovedfunksjonen til denne kryptovalutaen var dens fullstendige anonymitet.… Continue reading Monero-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XMR koste?

Nem-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XEM koste?

Kryptovaluta NEM skiller seg ut fra resten av altcoins. Dette er en ung digital valuta som har blitt spesielt populær blant brukere i Asia. NEM-plattformfunksjoner Grunnleggeren av kryptovalutaen NEM (XEM) anses å være medlem av den populære portalen bitcointalk.org, som er kjent under kallenavnet “Utopian Future”. I andre halvdel av januar 2014 begynte brukeren å… Continue reading Nem-prisanalyse 2019-20-25 – Hvor mye kan XEM koste?