ZCash-prijsvoorspelling – Hoeveel kost ZEC in 2018 \ 20 \ 25?

De wereld van cryptocurrency is het afgelopen jaar getuige geweest van een enorme opkomst van verschillende altcoins. Een van de meest populaire cryptocurrencies is ZCash. Het bestaat nog niet zo lang, maar heeft al een leger aan supporters en bijdragers gekregen. Geen idee wat ZCash is? Vraag me af of het de moeite waard is… Continue reading ZCash-prijsvoorspelling – Hoeveel kost ZEC in 2018 \ 20 \ 25?

Binance Coin Price Analysis – Hoe ver kan BNB groeien?

Binance heeft zijn weg naar de krantenkoppen keer op keer gevonden. Eerst lanceerden ze een investeringsfonds van $ 1 miljard en daarna vierden ze meer dan acht miljoen gebruikers. Deze nieuwe prestaties verzwakken de vorige $ 15 mln die in juli 2017 werd opgehaald en de verbazingwekkende groei van het aantal leden. Het stijgende succes… Continue reading Binance Coin Price Analysis – Hoe ver kan BNB groeien?

Litecoin is dood? Prijsvoorspelling LTC 2018 \ 20 \ 25

Wordt de zilveren versie van het goud van Bitcoin genoemd, Litecoin werd in 2011 geïntroduceerd als een snelle oplossing die enkele typische problemen van Bitcoin moest oplossen. Dit is een snellere crypto: de transacties worden vier keer sneller verwerkt dan Bitcoin Blockchain. Maar ondanks dat het een beter alternatief is voor Bitcoin, kan Litecoin het… Continue reading Litecoin is dood? Prijsvoorspelling LTC 2018 \ 20 \ 25

Marktkapitalisatie van cryptocurrency – Inzicht in marktkapitalisatie in 2019

In eenvoudige bewoordingen is de marktkapitalisatie van cryptocurrency de totale waarde van alle virtuele valuta in omloop. Maar wat als we wat dieper graven? Neem bijvoorbeeld Bitcoin – de krachtigste cryptocurrency. Het is bekend dat niet alle BTC waarmee rekening wordt gehouden bij het gebruik van hoofdletters, echt beschikbaar zijn. Veel munten gaan voor altijd… Continue reading Marktkapitalisatie van cryptocurrency – Inzicht in marktkapitalisatie in 2019

Verge Price Analysis 2018/19/20: zal XVG ons verrassen?

Na in de schaduw van zowel Bitcoin als andere munten te hebben gestaan, begon Verge eindelijk golven te maken en trok het de aandacht van cryptohandelaren van over de hele wereld. Vraag me af of het een goede optie is om te investeren? Laten we eens kijken naar de Verge-prijsvoorspelling voor de nabije toekomst en… Continue reading Verge Price Analysis 2018/19/20: zal XVG ons verrassen?

Monero-prijsanalyse 2019-20-25 – Hoeveel kan XMR kosten?

De verschijning van Monero in 2014 was erg kalm aangezien de cryptocurrency-boom op dat moment nog moest plaatsvinden. In de ogen van experts had deze nieuwe munt aanvankelijk echter een aantal voordelen en daarom werd hij geaccepteerd door de darknet-markten van Alphabay en Oasis, waarna een echte prijsexplosie van de Monero-cryptocurrency volgde.. Het belangrijkste kenmerk… Continue reading Monero-prijsanalyse 2019-20-25 – Hoeveel kan XMR kosten?

Nem-prijsanalyse 2019-20-25 – Hoeveel kan XEM kosten?

De cryptocurrency NEM onderscheidt zich van de rest van altcoins. Dit is een jonge digitale valuta die vooral populair is geworden bij gebruikers in Azië. NEM-platformfuncties De oprichter van de cryptocurrency NEM (XEM) wordt beschouwd als lid van de populaire portal bitcointalk.org, die bekend staat onder de bijnaam “Utopian Future”. In de tweede helft van… Continue reading Nem-prijsanalyse 2019-20-25 – Hoeveel kan XEM kosten?

Bitcoin Cash-prijsanalyse 2018 \ 20 \ 25

Bitcoin Cash wint zijn waarde niet alleen dankzij de bovenliggende Bitcoin-cryptocurrency. Beleggers beginnen zich te realiseren dat dit een van de handigste manieren is om met crypto te betalen en de virtuele activa op te nemen. Is deze altcoin veelbelovend genoeg om erin te investeren? Laten we de voorspelling van Bitcoin Cash lezen om dit… Continue reading Bitcoin Cash-prijsanalyse 2018 \ 20 \ 25

NEM-prijsanalyse: hoeveel zouden de NEM-kosten in 2018-2020 kunnen zijn?

Omdat het in de top 20 van moderne cryptocurrencies staat, belooft NEM in de nabije toekomst een zeer prominent project te worden. Het voorspellen van de prijs van NEM-munten is geen gemakkelijke taak, dus laten we eens kijken welke factoren de kosten ervan kunnen beïnvloeden. Wat is NEM? De NEM-stichting die het NEM-project en de… Continue reading NEM-prijsanalyse: hoeveel zouden de NEM-kosten in 2018-2020 kunnen zijn?

EOS-prijsanalyse: hoeveel kan EOS kosten in 2018, 2020, 2025?

EOS is een op Blockchain gebaseerd platform dat ondersteuning biedt voor gedecentraliseerde operaties en het maken van Blockchain-apps mogelijk maakt. Daarnaast heeft EOS cryptocurrency, het token aangeboden door het netwerk, een enorm potentieel getoond en trekt het investeerders aan in een ongekend tempo. De ontwikkelaars verklaren ook dat het netwerk elke seconde 50.000 transacties kan… Continue reading EOS-prijsanalyse: hoeveel kan EOS kosten in 2018, 2020, 2025?